今次林鄭不必問責,只需問吊

#林奠月娥又考第一啦 —— 首位反社會人格思覺失調港共領導人成就get。

1)全世界都有賣口罩,牠死到臨頭都係要舐共,開口埋口「問國家攞貨」,牠媽的囯係十四億需求,小學生皇帝已經就來因武漢化武即將引爆大規模民變而要上煤山,林奠依然係坐凳坐三份一張咁樣「聽候雜總開恩發落」,中共一句冇貨派就打發柒婆,佢就戇鳩鳩咁生勾勾,攤下手,一副關佢撚事 emoji 樣。

2)全世界搶購口罩中,個個都食緊溢價,全部材料人手都要加班加料,林奠虔婆仲係一味 S&P 幾百萬關招標,人家海外生產商就算有貨亦睬你都戇鳩。靠呢種一世官僚打仗,真係人死仲等緊批文。

3)林奠跪唔到又四唔到口罩就繼續發爛渣,朕話唔准戴口罩,全部港共官僚散仔全部戴緊都同朕除咗佢,畀我係公墓員真係衝入奠月娥間房打佢一身先辭職,搵食啫,要押條命畀呢種冷血+弱智土皇帝?牠癡撚線到以為咁樣樣杯水車薪用少幾個口罩就係「抗疫」,林奠虔婆已經走火入魔。

4)有關不封,有毒源頭唔封截,有大量懲教署口罩儲備但全部404 not found ,就如唔閂水喉但要彈盡糧絕醫護人員幫佢「接哂所有水」,醫護人員唔想為中殖殖民主送死而罷工,林奠就以恐嚇恐怖分子式口吻剛愎自用聲稱絕不妥協,呢隻棺材相生物已經係一大堆精神病癥公然示範。

5)終於有第一位香港籍因武漢化武而死,林奠腦(如有)中首要任務依然係「只暴製亂」,牠戴住口罩咁繼續堅持司法覆核「禁蒙面法」,牠要面子時就除罩播毒,仲要全部港共公墓員盲目跟從,你試吓問牠邏輯安在?林奠已經將所有認為牠有問題嘅人當係「敵人」,繼續對牠公車上書也只是緣木求魚。

香港地好一片臥虎藏龍之地,各位竟然容忍一隻柒婆以一己弱智之力去貽害所有常識和專業,香港呢次武漢化武人禍即將付出千萬計港人性命,其實也算是共業。

其實香港呢一兩日再唔全面禁止所有終囯入境者,之後都唔駛再封關,香港人面臨武漢化武人禍刻意播毒散毒,黃藍可能尚算係政見,但生命容不下禍國滅族林奠官僚輕輕鬆鬆一句無知,在下相信各位已經唔需要奠月娥問責,而係將呢一堆禍港翹楚統統問吊。